Αρχική > activism, Disability > ΑμεΑ : εν αναμονή του από μηχανής Θεού. http://www.amea.eu/ #disability #gre

ΑμεΑ : εν αναμονή του από μηχανής Θεού. http://www.amea.eu/ #disability #gre

30/10/2010

Η ΠΡΕΖΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Στην Αγγλία κάνουν διαδήλωση γιατί ΜΟΝΟ (….) από ότι λένε το 39-50% των στάσεων του λεωφορείου είναι εντάξει για να ανέβεις με το αμαξίδιο στο λεωφορείο (…).

http://www.transportforall.org.uk/news/wheelchair-users-still-being-failed-by-inaccessible-bus-stops

Εμείς εδώ σκέτη μούχλα δεν είμαστε;

Ούτε στα λεωφορεία προσπαθούμε να ανέβουμε, με τσαμπουκά σε τελευταία ανάλυση (υπάρχουν αρκετά που μπορούμε), βαριόμαστε να συμπληρώσουμε τα σημεία στο http://www.amea.eu/ τα οποία είναι προβληματικά στις στάσεις λεωφορείων για πρόσβαση, απλά γκρινιάζουμε ότι φταίνε οι κακοί πολιτικοί και οι δήμαρχοι και η κακή μας η μοίρα.

Καλά να πάθουμε αφού δεν κάνουμε και τίποτα.

Τα είχαμε ξαναπεί στο 15 λεπτά ρε !!! Τι σου ζητάνε; (1) #disabled .

Αλλά σιγά και μην ασχοληθεί κανένας ΑμεΑ ή μη, να μπει στο site να βάλει 2-3 σημεία που δεν έχει πρόσβαση για ΑμεΑ, από τα δεκάδες που είναι στον δήμο του.  Περιμένει ο Έλληνας ο μίζερος ή ο Έλληνας ο επαναστάτης να έρθει αυτοπροσώπως ο Κακλαμάνης, ο Καμίνης, ο Άδωνις, ο Αλαβάνος, ο κυρ Μήτσος ο ξέρω και εγώ ποιος άλλος,  να τα περάσει στον χάρτη.

Γιατί είναι γνωστό αυτό, το έχουμε αποδείξει άλλωστε: ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΦΤΑΊΝΕ

15 λεπτά λοιπόν. Όσο το 1/4 ενός δελτίου των 8:00. Ή το ημίχρονο του αγώνα.

Το μνημόνιο του ΔΝΤ μας φταίει μετά που πάμε κατά διόλου. Από το άλλο το Μνημόνιο του κλαψουρίσματος των «ρεαλιστών» και της εύκολης καταγγελίας των «συμπονιάρηδων» του μικρομεσαίου, του αδύνατου και του λαού, από τον εθισμό σε αυτή την ΠΡΕΖΑ του «άλλου Μνημονίου» που έχει κυριολεκτικά ΝΑΡΚΩΣΕΙ μια ολόκληρη κοινωνία τα 35 χρόνια της μεταπολίτευσης να δούμε πότε θα απαλλαγούμε.

Εν αναμονή λοιπόν του από μηχανής Θεού. Που ως ΈΛληνας κι αυτός δεν έρχεται ποτέ στην ώρα του. Ή μπορεί και να έρθει μετά θάνατον. Θεός είναι , ότι θέλει κάνει.

Άειντε, ξεκόλα. http://www.amea.eu/

Advertisements
Κατηγορίες:activism, Disability
  1. 30/10/2010 στο 17:51

    το χειρότερο είναι ότι και στα σημεία που υπάρχει γενικά πρόσβαση και στους δήμους που είναι τα πεζοδρόμια κατάλληλα κατασκευασμένα σχεδόν πάντα υπάρχουν μηχανές και αυτοκίνητα παρκαρισμένα επάνω στις ράμπες.

    Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα προσέξει ποτέ αυτό…μέχρι που ξεκίνησα να κάνω φανατικά ποδήλατο. Τώρα πλέον ένα χρόνο αργότερα συνειδητοποιώ πόσο χάλια είναι μερικά πράγματα σε αυτή την χώρα. Το τελευταίο δε δίμηνο βγάζω συνεχώς φωτογραφίες με τα αυτοκίνητα και τους αριθμούς πινακίδας (όταν είναι εφικτό). Δεν ξέρω εν τέλη αν θα βρουν καμιά χρήση πέρα από την κοινοποίηση και το κράξιμο.

  1. 30/10/2010 στο 16:41
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.