Αρχική > γνώμη > Η αυτοικανοποίηση των απεχόντων – Oust from here idiots!!!

Η αυτοικανοποίηση των απεχόντων – Oust from here idiots!!!

12/11/2010

Η αποχή είναι ψήφος ανοχής, να το καταλάβετε αυτό οι απέχοντες.
Η κυβέρνηση με στις περιφερειακές εκλογές πήρε (στο περίπου):
ΝΑΙ – 34%  x 60% = 20%
ΑΝΟΧΗ = 40%
Άρα λαμβάνει ψήφο ανοχής 60%. Ο Λαός μίλησε. Και ψήφισε ανοχή στο Μνημόνιο.

ΣΚΑΣΜΟΣ λοιπόν με τις Αντι-μνημονιακές παπαρολογίες, αριστερές και δεξιές, περί “νομιμοποίησης”. Το αποτέλεσμα της ψήφου είναι πάντα και νόμιμο και ηθικό και όποιος θέλει να βγαίνουν αλλιώς οι κυβερνήσεις να πάει να γαμ@@@. Από αυτά τελειώσαμε το 1974.
Η δημοκρατία ξέρετε θέλει εκλογές και να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε. Αν δεν γουστάρετε την κωλοχώρα αυτή και την δημοκρατία της και αφού δεν θέλετε να συμμετέχετε τις εκλογές να σας πληροφορήσουμε επίσης ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά, δεν σας κρατάει κανείς. Ή τραβάτε σε άλλον πλανήτη αν δεν σας κάνει ο δικός μας και σας ξινίζει, εμείς αυτόν έτυχε να έχουμε.

Και ένας μόνο να ψηφίσει στις εκλογές, αποτέλεσμα θα βγει και δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Και με 100% ανοχή από τους μη μετέχοντες. Και λογικότατον.  Θα μυρίσουμε άραγε τα νύχια μας να καταλάβουμε τι  ήθελαν οι απέχοντες; Είστε σοβαροί; Την κυβέρνηση θα την βγάζει ο Νικολακόπουλος με pie-charts, Excel και ανάλυση ψήφου;

Και μην φωνάξει κανένας μαλάκας απέχων μετά ότι δεν γουστάρει να έρθει μαζί μας σε ότι ψηφίσαμε οι υπόλοιποι. Τον ρωτήσαμε και είπε “ότι ψηφίσουν οι άλλοι”, μην μας τα αλλάζει μετά.
Όλα τα άλλα είναι ελιτισμοί της κακιάς ώρας. Εσείς οι απέχοντες δηλαδή είσαστε και μάγκες, και ευαίσθητοι, και ψαγμένοι, και δεν σας κάνει κανείς, και όλοι σας μυρίζουν, και όλοι οι ίδιοι είναι.
Είστε δηλαδή εσείς  οι παρθένες στον βούρκο γύρω σας που δεν θέλετε να μπλέξετε με μας τα σκατά ε;
Άι σιχτίρ ρε, που σας φταίνε πάντα οι άλλοι και δεν κοιτάτε την τύφλα σας. Κλασικοί Νεοέλληνες εγωπαθείς και εξυπνάκηδες. Ας φτιάχνατε δικό σας κόμμα ή κίνηση ή παράταξη ή ότι διάολο θέλετε ρε, αν δεν σας αρέσουν αυτά που υπάρχουν. Αδέκαστοι Μπάρες μας γίνανε όλοι.
Δεν σας το απαγόρευσε κανένας ρε να φτιάξετε κόμματα αν δεν σας κάνουν αυτά που υπάρχουν. Αφού λοιπόν δεν φτιάχνετε, ούτε ψηφίζετε κανένα, βουλώστε το και κόφτε τη γκρίνια και την μιζέρια.

Μας τα πρήξατε με την φιλοσοφική ανάλυση της αποχής σας. Στην πολυκατοικία σας θα κάνετε ρε βλακέντιοι φιλοσοφημένη αποχή με νόημα στην ψηφοφορία για το ποιος θα βγει διαχειριστής και θα παραπονιέστε εκ των υστέρων, ότι το σύστημα διαχείρισης πάσχει και σας κλέβουν στα κοινόχρηστα;
Να αναλάβετε εσείς ρε ηλίθιοι διαχειριστές, αν είστε καλύτεροι. Βάλτε υποψήφιοι να σας ψηφίσουμε αν είστε εσείς καλύτεροι από τους άλλους. Αλλιώς ή ψηφίστε ή σκάστε.
Oust from here idiots!!!

Advertisements
Κατηγορίες:γνώμη
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. 12/11/2010 στο 02:14
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.