Αρχική > humor, politics, Social-Political, Various > Σοσιαλισμός δεν γίνεται χωρίς τα Mall #peste_na_me_fate

Σοσιαλισμός δεν γίνεται χωρίς τα Mall #peste_na_me_fate

17/12/2010

Σχόλια σχετικά με ένα νέο Mall που ανοίγει στην Αθήνα. Η ώρα της σοσιαλιστικής επανάστασης πλησιάζει.

Ωραία τα Mall, έχουν και πρόσβαση για εμάς τα ΑμεΑ που οι άλλοι οι κάφροι οι μικρομεσαίοι δεν νοιάζονται καθόλου.

Και είναι πολύ θετικό ότι καταστρέφουν τους μικρομεσαίους που μας έχουν κατακλέψει τόσα χρόνια που τους συντηρούμε αγοράζοντας τα ίδια προιόντα ακριβότερα. Όπως παλιά που κλείσαν τα μπακάλικα – καλύτερα δεν βολευόμαστε τώρα;

Έτσι κι αλλιώς όλα τα εμπορικά εκτός από supermarket σε λίγα χρόνια θα κλείσουν. Από internet αγοράζεις στα μισά λεφτά. Ήδη από Amazon δεν σου χρεώνουν ούτε το courier απο Αγγλία για Ελλάδα!!!     

Καλό που θα ξενοικιαστούν και όλα τα μικρά μαγαζιά στις γειτονιές – θα συμφέρει να γίνουν γκαράζ στα ισόγεια και θα γίνουν οι γειτονιές ανθρώπινες.

Μας καταστρέψαν οι μικροιδιοκτήτες με τα μαγαζάκια τους. Άκου μαγαζιά στα ισόγεια αντί για πυλωτές.

Επιτέλους να γίνει και κάτι υπέρ του λαού.

Παλεύουμε για τον θάνατο του εμποράκου – του φεουδάρχη αντιδραστικού μικρομεσαίου μικροαστού λουδίτη που εναντιώνεται την τεχνολογική πρόοδο και την συγκέντρωση κεφαλαίου.

Όχι στην εκμετάλλευση του λαού από τους μικροαστούς εκμεταλλευτές.

ΝΑΙ στα Mall.

Αν οι μικρομεσαίοι θέλουν να επιζήσουν ας φτιάξουν τους δικούς τους παραγωγικούς συνεταιρισμούς και τα δικά τους Mall όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο πλήν Ελλάδος.

Τα μπακάλικα θα πεθάνουν σε όλους τους τομείς σχεδόν, πλήν εξαιρέσεων, πάρτε το χαμπάρι. Στην εποχή του Internet και του eBay/Amazon οι έμποροι είναι ΦΥΡΑ και ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ για τον λαό.

Ας προσαρμοστούν.     Δεν θα επιδοτούμε εμείς τα κορόιδα οι μισθωτοί τα μικρομεσαία αφεντικά τους επαγγελματίες που μας πίνουν το αίμα.

Ο σοσιαλισμός θα νικήσει. Γκρεμίστε τα μικρομάγαζα.

Think Big.

Υ.Γ Επίσης θέλουμε να δουλεύουμε υπάλληλοι σε μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν συνδικάτα και τους κρατάμε τα μπόσικα γιατί στα οικογενειακά μαγαζάκια πέφτει εκμετάλλευση της αρκούδας, μαύρη εργασία και όλοι ΤΕΒΕ, ενώ στα μεγάλα μας βάζουν ΙΚΑ.

Advertisements
Κατηγορίες:humor, politics, Social-Political, Various
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. 23/12/2010 στο 15:13
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.