Αρχική > γνώμη, politics, Social-Political > Μανιφέστο της Επαναστατικής Οργάνωσης (Ε.Ο) 9 Οκτώβρη – Ο δωδεκάλογος του Κοπρίτη

Μανιφέστο της Επαναστατικής Οργάνωσης (Ε.Ο) 9 Οκτώβρη – Ο δωδεκάλογος του Κοπρίτη

27/03/2011

Επαναστατική Οργάνωση (Ε.Ο) 9 ΟΚΤΩΒΡΗ

Μανιφέστο – Ο δωδεκάλογος του Κοπρίτη

1. Μας αρέσει να κοπροσκυλιάζουμε στα internets και το έχουμε ξεσκίσει.

Γουστάρουμε ατάκες στο twitter, τεχνολογία μέχρι αηδίας, πολιτική με #opengovgr, #opendata, #gov20 #openapola με γύρο και Obama, δι@ύγεια και αντιλαικισμό, δωρεάν ΜΜΜ χωρίς εισιτήρια και ποδήλατα, πράσινη ανάπτυξη και ελεύθερη βοσκή, οικολογική γεωργία και ανεμογεννήτριες ,  γουστάρουμε επιστροφή στα χωριά των γονιών μας ως #entrepreneurs και με 3G/WiFi/LTE/4G  και σήμα καμπάνα σε κάθε ρεματιά,  με οπτικές ίνες παντού και φυτικές ίνες στα έντερα, ορεγόμεθα γκόμενες με νιονιό και χάρη, αχαλίνωτο sex και ερωτισμό χωρίς gossip και κατινιές μέχρι τα βαθιά μας τα γεράματα, ο Θεός να δίνει να μην το στερηθούμε ως τα 90 μας τουλάχιστον, βοήθα Θεά Αφροδίτη και εσείς Θεοί της Α2 του Ολύμπου, Διόνυσε και συ Πάνα συγχωριανέ Αρκά, εντελώς ΚΟΠΡΙΤΕΣ είμαστε ρε και το φωνάζουμε και δεν κρυβόμαστε, και μας ενθουσιάζουν και  οι καλές ατάκες και εν γένει το επαναστατικό προτσές απελευθέρωσης του ανθρώπου απο την μιζέρια του και της κοινωνίας όλης.

___

2. Αναγνωρίζουμε το Μνημόνιο #1, #2, …#n όπου n–>+∞ σαν ΤΟ απαραίτητο εργαλείο του Φαναριώτικου αστικού εκσυχρονισμού της φεουδαρχικής κοινωνίας μας, ενάντια στην αντιδραστική συμμαχία ντόπιων κοντζαμπάσηδων και κλεφταρματολών νταβατζήδων.
Επιδιώκουμε δε την απαρέγκλιτη τήρησή του για 190 τουλάχιστον χρόνια. Υπερκομματικά όλοι μαζί, και κομμουνιστές μέσα, όλοι οι Δυτικόφρονες και φρακοφόροι ενάντια στους ψευτοπατριώτες αρχικλεφταρέους φουστανελοφόρους. Να γυρίσει και ο τροχός να @@@ και ο Μνημονιακός επιτέλους ρε, όλο από κάτω μας έχετε, να οργανωθούμε επιτέλους.
Σημείωση: Ο Μνημονιακός είναι Ο Σοσιαλιστής και O Οραματιστής σήμερα, και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

___

3. Οι Κλέφτες οι Αρματωλοί και οι Κοτζαμπάσηδες όχι μόνο μας στέρησαν την πολυπολιτισμική και ανεκτική FOROM – Former Ottoman Republic of Muslims (διπλή ονομασία για την Ανατολική Ρωμαική μας Αυτοκρατορία – δικοί μας κι αυτοί) για να κάνουν τον κωλο-Μωριά τους Κόσοβο, μας  κάτσαν και στον σβέρκο από το βρώμικο 1831 και μετά.
Έτσι και μεις τώρα στηρίζουμε Μνημόνιο και Τρόικα και Μέρκελ μετά μανίας (ο ΜΟΝΟΣ φανατισμός που επιτρέπουμε, καθότι φανατισμός=καφρίλα=αξίωμα, είναι η φανατική υποστήριξη της Τρόικας) για να πάρουμε εκδίκηση για την δολοφονία του ΗΓΕΤΗ μας στις 09.10.1831 του κυβερνήτη ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

___

4. Στηρίζουμε επίσης την μεταφορά πολιτικών και οικονομικών εξουσιών στην Μητρόπολη των Βρυξελλών μακριά από τους Βλαχοδήμαρχους του Δήμου Ελλάδας μπας και δούμε προκοπή. Έναν Governor ας βγάζουμε για το State Hellas και πολύ είναι (κάποιον ξέρουμε που του πάει μια χαρά ο ρόλος…). Και στα γρήγορα μεταφορά εξουσιών στην Μέρκελ μπας και το σώσουμε το ερείπειο.

Η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει στους Έλληνες, προς Θεού μην την αφήνετε σε αυτό τον συμφερτό των ιθαγενών ηλιθίων που έχουν κάνει κατάληψη στον χώρο αυτό και ισχυρίζονται χρησικτησία.  Η Ελλάδα ανήκει σε όλο τον κόσμο. Όπως και η φέτα και ο Καραγκιόζης άλλωστε.

___

5. Σιχαινόμαστε τα ιδιωτικά κανάλια στην TV και παρακολουθούμε μόνο τα κρατικά, άντε και και τον ΣΚΑΙ. Ραδιόφωνο επίσης μόνο ΕΡΤ, ΣΚΑΙ και από τον 105.5 μόνο μουσικές εκπομπές – πολιτικά με τίποτα από κει, υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και κατακόρυφης πτώσης του IQ.

Σιχαινόμαστε επίσης όλους αυτούς που παρακολουθούν τις ειδήσεις του Mega για να βρίζουν μετά τον Πρετεντέρη και της Τρέμη ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ του Twitter.  Τι σκατά θέλαμε τα ιδιωτικά ΜΜΕ με τόσους άχρηστους που έχουν μαζευτεί εκεί ποτέ δεν το καταλάβαμε. Τζάμπα λεφτά 30 χρόνια τώρα, να πως τα φάγαμε. Να αυξηθούν τα 4€ το μήνα μόνο που δίνουμε για ERT και να πάνε τουλάχιστον 10€ γιατί έχει αριστουργήματα. Και τον Πετρίδη 16:00-17:00 στην ΝΕΤ FM 105.8 προσπαθούμε να μην τον χάνουμε ποτέ, από μικρά παιδιά.

___

6. Στοχεύουμε σε μια κοινωνία ισοκατανομής της τεμπελιάς όπου τα ρομπότ θα κάνουν ότι δεν γουστάρουμε να κάνουμε εμείς. Που δεν είναι και λίγα. Λίγες δουλειές κάνεις κέφι να τις κάνεις, οι πιό πολλές είναι ή γίνονται ρουτίνα. Μεγάλη επιστήμη τα robotics.

ΚΑΙ ζήτω οι 4-μέρες δουλειά και αν παραμένουν κι άλλοι άνεργοι ας γίνουν και λιγότερες και 3 και 2, να μην έχουμε χορτάτους και πεινασμένους ρε, μαλάκες που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε πως λύνεται το πρόβλημα της ανεργίας. Και την αντέχουμε την λιτότητα εμείς, δεν κωλώνουμε ρε φλώροι που έχετε τον καταναλωτισμό μέσα σας και το παίζετε και προοδευτικοί.

Μόνο το DSL κοιτάχτε να μας δίνετε τζάμπα ή σχεδόν τζάμπα και τα άλλα τα βρίσκουμε.

Παρένθεση: Υπόψιν για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νεώτερων:  το μέλλον είναι στην ΓΕΩΡΓΙΑ, την βιοτεχνολογία, τα νέα υλικά και την νανοτεχνολογία, την ιατρική τεχνολογία, τα robotics, το augmented reality, τα sensors και το Internet of Things, αφήστε τις μαλακίες που σπουδάζετε σε Πάντειο, δημοσιογραφίες,  public relations, φιλολογίες και παπαριές και μάθετε καμία τέχνη. Έστω και Web Design που λεει ο λόγος, που έχουν γίνει οι μισοί που ξέρουν υπολογιστή, οι νέες μοδίστρες, κομμώτριες και κοπτοραπτούδες των ίντερνετς.

Τα θεωρητικά της Φιλολογίας και της Παντείου ρε, τα μαθαίνεις και μόνος σου, διάβασμα θέλει μόνο και να στρώσεις τον κώλο σου, και σήμερα δεν χρειάζεται να σου δώσει πτυχίο ένα ΑΕΙ για να δείξεις ότι ξέρεις κάτι. Νέε που πάς με τον συρμό που σε έχει τυφλώσει η showbiz και το lifestyle των Επωνύμων Ηλιθίων, πρόσεχε, είσαι δεινόσαυρος και θα εξαφανιστείς.

Αν δε, βρούν οι συνάδελφοι μηχανικοί και ρομποτολύση και για τα σκουπίδια, το σιδέρωμα και τις εντριβές η ανθρωπότητα θα ευτυχήσει.

___

7. Παλεύουμε επίσης για την επαναφορά της θανατικής ποινής για όσους απαιτούν γνήσιο της υπογραφής, αιτήσεις σε χαρτί και θεωρημένα αντίγραφα πιστοποιητικών #opengovgr #egovgr

___

8. Επίσης για ελαφρύτερα αδικήματα πάσης φύσεως θα επαναφέρουμε τον εξοστρακισμό.

Έχουμε πολλούς υπόψιν που μας γυρνάνε τα έντερα όταν τους βλέπουμε, οπότε καλύτερα να τους διώξουμε (γιατί έτσι μας αρέσει βρε αδερφέ, χωρίς δικαστική απόφαση, δεν σε θέλουμε για παρέα να πας να παίξεις αλλού παιδάκι) γιατί ούτε δικαστήριο δεν τους καταδικάζει, ούτε γουστάρουμε να ασκούμε βία όπως κάνουν διάφοροι κάφροι «αγανακτισμένοι πολίτες».

Case study: Μαντέλλης, Άκης, Τσουκάτος, Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης κλπ κλπ κλπ

___

9. Από την μελέτη της ιστορίας και της τεχνολογίας ανά τους αιώνες καταλήξαμε ότι η  επανάσταση δεν υπάρχει πια, την πάτησε το opengov.  Ή καλύτερα υπάρχει, αλλά έχει πλέον άλλο τρόπο και άλλο περιεχόμενο και καλά θα κάνει η αυτοχαρακτηριζόμενη «Αριστερά» να το συνειδητοποιήσει.

Μόνο στα μαθηματικά υπάρχουν Ασυνέχειες , ίσως και στα μυαλά όταν σου έρχεται η φώτιση και βλέπεις «το φως το αληθινόν» ή βγαίνεις τρελαμένος έξω και φωνάζεις ξεβράκωτος«εύρηκα»,  όχι στην φύση και την κοινωνία. Οι αλλαγές στην ζωή θα έρθουν στις επόμενες γενιές, δεν έχουμε την ανυπομονησία, την απαισιοδοξία και την μιζέρια των αυτοχαρακτηριζόμενων αριστερών ή την ξινίλα και το αφ΄υψηλού για το μπουρδέλο που ζούμε των νεοφιλελεύθερων.

Όλα περνάνε  μέσα από την παιδεία και κάθε αλλαγή σήμερα θα δουλεύει σε κανονικές στροφές 30 χρόνια μετά.

___

10. Η «Δημοκρατία του Καναπέ» δεν είναι κατηγορία. Για εμάς η «Δημοκρατία του Καναπέ» είναι το ζητούμενο, είναι το απώτερο στάδιο του Επιστημονικού Σοσιαλισμού και της Κομμουνιστικής Ουτοπίας. Προσβλέπουμε σε ένα παραδεισένιο μέλλον, όπου αραχτοί στους καναπέδες μας, όχι μόνο διασκεδάζουμε με τις παντού διασκορπισμένες οθόνες  και τα ελέγχουμε όλα ξάπλα, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθούμε, παρά μόνο για κατούρημα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε θνητοί. Αν είμασταν αθάνατοι θα βασίλευε ο Κομμουνισμός στην Υφήλιο από το DayOne – δεν θα υπήρχε λόγος να βιαστείς να απολαύσεις γρηγορότερα κάτι εσύ από τον δίπλα σου.  Χαλαρά. Αυτή η Εύα φταίει για όλα, είναι γνωστό ότι αυτές φταίνε για όλα. Αλλά από την άλλη μας άνοιξε τα μάτια με το σέξ που ήμασταν μουρόχαβλοι τόσα χρόνια στον Παράδεισο.

___

11. Ο σημερινός Πατριώτης είναι ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, λίγο ρόλο παίζει που έτυχε να γεννηθεί και που να μεγαλώσει. Απέναντι στους εξωγήινους που θα μας τη πέσουν το 2012 για να μας καταστρέψουν είμαστε όλοι ΕΝΑ, να συνέλθουμε. Να βλέπετε τις φυλές της Αθήνας στην ΝΕΤ κάθε Σάββατο 16:00 μπας και συνέλθετε όσοι έχετε αντιρρήσεις.

___

12. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Nα καταλάβουμε ότι ως νοήμονες πολίτες της Ελλάδας, της Ευρώπης και του Κόσμου ΙΣΩΣ  καταφέρουμε να βελτιώσουμε της ζωή μας στις ερχόμενες  δεκαετίες, γιατί τέτοιο ορίζοντα πρέπει να έχουμε,  να σπρώχνουμε τα πράγματα με μικρά ή μεγάλα βήματα προς

  • την πολύπλευρη και δια βίου μόρφωση και αυτομόρφωση για όλους, με αυτό το «Δια Βίου» μας έχουν πήξει στις βερμπαλιστικές αρλούμπες οι κυβερνητικοί, αλλά έχουν κατά βάθος δίκιο αν το καλοσκεφτείτε, χρειάζεται σήμερα για να επιβιώσεις στην παγκόσμια αγορά. Ακόμα μόνο και την WiKipedia να μελετάς όποτε έχεις χρόνο, καλά είναι, είναι ευλογία που υπάρχει τέτοιο όπλο σήμερα.
  • την διείσδυση της τεχνολογίας, ειδικά στο δημόσιο,  και την προοδευτική κατάργηση των μη δημιουργικών θέσεων εργασίας. Καλύτερα συμφέρει να παίρνουν επίδομα ανεργίας (αξιοπρεπές, όχι την μαλακία τη σημερινή των 450€ που δίνουν στην Ελλάδα, εννοείται) στο σπίτι,
  • την δραστική μείωση των ωρών εργασίας, έστω με μείωση μισθών, και μεγάλη μείωση ακόμα 20% για 1 μέρα, 40% για 2 μέρες, oh yes, ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ-ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ για να αντιμετωπιστεί η ανεργία – είναι η ΜΟΝΗ λύση #over
  • τις ευέλικτες μορφές εργασίας ελεγχόμενες όμως από τους ίδιους τους εργαζομένους, το δε flexicurity είναι μεγάλη μαγκιά ΑΝ το εφαρμόσουμε όπως οι σκανδιναβοί, με κοινωνική πρόνοια και όχι με τα μπλοκάκια που θέλουν οι δικοί μας οι καννίβαλοι οι εργοδότες.
  • τις πράσινες τεχνολογίες και τις ΑΠΕ όχι μόνο ως καταναλωτές πράσινων τεχνολογιών αλλά και ως παραγωγοί στον διεθνή καταμερισμό εργασίας. Να βρούμε να «τρουπώσουμε» και μεις και να βασιζόμαστε και να χρηματοδοτούμε τις ιδέες που έχουν οι επιστήμονες μας και οι νέοι.
  • Αυτά που κάνουν καλά οι Αμερικάνοι και Ισραηλινοί με τις καινοτομίες, την εκπαίδευση και τις startup να κοιτάξουμε να τα αντιγράψουμε. Και να φτιάνουμε κλίμα στα internets όπως εδώ, στο ωραίο αυτό group του Facebook. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, ότι δεν φτιάνουμε τίποτα. Αφού και αυτά που φτιάνουμε ρε μαλάκες δεν τα διαφημίζουμε (αυτά τα ξέρεις άραγε? 1 2 3) , ούτε τα προωθούμε σαν τους μάστορες τους Ισραηλινούς. Ανοίχτε τα μάτια σας και δείτε τι γίνεται γύρω σας πρώτα και μετά γκρινιάχτε.
  • την ελεύθερη έκφραση του έρωτα γιατί είμαστε θνητοί (οι περισσότεροι, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που συμπεριφέρονται λες και δεν θα πεθάνουν ποτέ…) και όσα φάμε όσα πιούμε και….,
  • το P2P σε όλους τους τομείς της ζωής – οι παρέες θα μας σώσουν και η συνεργασία των πολιτών που θα διευκολύνεται από τα tools των geeks και των nerds,
  • την εθελοντική και ενσυνείδητη λιτότητα η λιτότητα είναι ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ δεν είναι η σπατάλη,
  • την συλλογική κατανάλωση και τα κουπόνια για διάφορους τομείς όπου μπορούμε ως συλλογικός καταναλωτής να πετύχουμε εκπτώσεις από τους παραγωγούς ή να παραμερίσουμε εμπόρους
  • την άμεση προοδευτική φορολογία ως κύριου μέσου εφαρμογής κοινωνικής δικαιοσύνης – «ο καλός ο σοσιαλιστής στην φορολογία φαίνεται» λέει μια παροιμία, από ποιόν τα παίρνει, πόσα παίρνει και σε ποιόν τα δίνει.
  • την πλήρη διαφάνεια στους αντιπροσωπευτικούς θεσμούς – καλά φαίνεται ότι τα πάει εδώ η Χούντα και η Ξένη Κατοχή στην Ελλάδα με τα opengov και τις διαύγειες, αρκεί να το σουλουπώνει σιγά-σιγά το πράμα και να το κάνει Κτήμα του Λαού (που μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, δεν έχει καταλάβει ότι αυτά τα δύο είναι Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ και όχι τα φράγκα που έχεις στην τσέπη) γιατί τώρα στην αρχή για καμιά 10 χρόνια θα είναι κάπως ανοργάνωτο και άγνωστο στον Λαό,
  • την ενίσχυση της αμεσοδημοκρατίας μέσω της χρήσης της πληροφορικής, του #crowdsourcing και της υποχρεωτικής διαφάνειας.
  • την κοινωνική αλληλεγγύη, τον σεβασμό της διαφορετικότητας και την φιλία
  • τον εθελοντισμό για την κάβλα και όχι για σκοπιμότητες, διαφήμιση ή από ματαιοδοξία – και να αφήσουν οι αυτοχαρακτηριζόμενοι αριστεροί και αντιεξουσιαστές την εξουσιαστική κριτική του copyright της επανάστασης στους @istas, αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν ρε, και ας μην λύνουν το πρόβλημα, όλο γκρίνια γαμώ την μιζέρια σας και την μαυρίλα σας κοιτάχτε τι γίνεται και αλλού ρε.
  • καθώς και την νομοτελειακή που έλεγε και ο σύντροφος Μάρξ κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας μέσω της μη-αναγκαιότητάς της πλέον (λόγω της  ευρείας P2P χρήσης των αγαθών, μεγάλη μαγκιά αυτό,  βιβλιογραφία εδώ. Με το crowdsourcing θα καταργήσουμε τις τράπεζες, την ατομική ιδιοκτησία και το κράτος αναρχικέ δεινόσαυρε, σιγά σιγά ρε το δουλεύουμε εμείς που θές την Δευτέρα Παρουσία, εμείς οι ρεφόρμες, που πάς ηλίθιε με τις βαριοπούλες και τις μολότωφ λές και ζείς ακόμα στις σπηλιές.

Εν συντομία επιδιώκουμε την ΕΥΤΥΧΙΑ και όχι την ΕΠΙΤΥΧΙΑ και δεν μετράμε την ευτυχία με τον μισθό ή το ΑΕΠ. Η ζωή είναι αλλού.

Και το όπλο μας είναι η τεχνολογία και η διάχυση στην κοινωνία της χρήσης της.

___

Υπογράφει

Ε.Ο 9 ΟΚΤΩΒΡΗ


___

ΚΛΑΔΙΚΗ ΑμεΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

(27/03/2011)


το βασικό όπλο είναι το πληκτρολόγιο, το τηλεκοντρόλ είναι χειροβομβίδα κρότου λάμψης…

Κατηγορίες:γνώμη, politics, Social-Political